Recomandare pentru Crăciun

Eu recunosc, am avut o mică tresărire când am ieșit pentru prima oară anul ăsta în zăpadă. Da, pentru un moment m-am gândit că mi-era dor. Imediat după m-a lovit frigul și am simțit cum mi se înroșește nasul, mă ustură ochii și că dimineața aia mă lovea mai dureros decât altele. Iar faptul că era o dimineață de luni o făcea și mai dureroasă.

Am ajuns la birou și m-am așezat cuminte în fața laptopului. Nu am vorbit nimic, cu nimeni. (Poate și pentru că eram încă înghețată). Următoarea care a intrat în birou a fost Corina: „Ce se întâmplă afară? Nu sunt pregătită.” Iar astăzi am văzut la Tina următorul post pe Facebook: „Încă 14 zile până la Crăciun și la noi deja curg colindele în boxele lui Bogdan Dinu. Looong days ahead for the Grinch inside of me.”

Mi-am dat seama că până acum, la prima zăpadă îmi fugea gândul la Crăciun, muultă mâncare și miros de scorțișoară (ok, și de sarmale). Dar nu acum. Și, din câte văd, majoritatea celor din jurul meu așteaptă concediul de fapt, nu Crăciunul. Astea sunt momentele în care îl apreciez și invidiez pe prietenul Hoinaru, care n-are această problemă.

Pentru că așa spune titlul, o să fac o recomandare. Nu, nu o să năvălească spiritul Crăciunului peste tine, dar o să te facă să te gândești puțin. Iar mie mi-a spus: party, friends, family.

Și recomandarea: Snoop Lion as Ebenezer Snoop, Ilie Năstase, David Beckham, Rita Ora, Stan Smith și mulți alții în noua campanie adidas de Crăciun, pentru care au făcut o aplicație simpatică.  Go ahead, nu ai des ocazia să-l vezi pe Snoop modest și Christmassy :)