A X-a ediţie a Galei Societăţii Civile

Sunt 10 ani de când Gala Societăţii Civile ne aminteşte, an de an, că există fapte bune şi oameni care nu promit nimic, dar fac mult. Oameni dedicaţi, care nu se aşteaptă să primească ceva în schimb. De 10 ani, Gala Societăţii Civile îi susţine, îi încurajează şi îi premiază.

Luni,  28 mai, de la 19:30, la Opera Naţionala Bucureşti,  mergem să aplaudăm faptele bune şi, în special, oamenii din spatele lor.

Toţi cei care doresc să ni se alăture, sunt rugaţi să competeze un scurt formular.

Evenimentul va fi transmis şi live pe  www.stirileprotv.ro, www.voyo.ro si www.b1.ro.


World Press Photo revine în Bucureşti

World Press Photo, cea mai importantă expoziţie internaţională de fotojurnalism, revine în Bucureşti după o absenţă de 17 ani.

Expoziţia îşi deschide porţile maine, 17 mai, orele 19:00 şi va putea fi vizitată până pe 10 iunie, la Biblioteca Naţională a României (Bulevardul Unirii, nr. 22).

Listăm numai câteva motive pentru care vă recomandăm să mergeţi:

  • Vor fi expuse peste 170 de lucrări premiate în cadrul competiţiei internaţionale World Press Photo
  • Lucrările câştigătoare au fost selectate dintr-un total de 101.254 de fotografii înscrise
  • La ediţia de anul acesta au participat 5.247 de fotografi, din 124 de ţări
  • Expoziţia din Bucureşti face parte dintr-un turneu internaţional, care include peste 100 expoziţii, în 45 ţări
  • Anul acesta World Press Photo a ajuns la cea de-a 55-a ediţie

Pentru că imaginile fac mai mult decât 1.000 de cuvinte:

World Press Photo of the Year 2011


Samuel Aranda, Spania, pentru New York Times
Sanaa, Yemen, 15 octombrie 2011

Căutăm PR-işti la PR&AD Fair

Astăzi şi mâine (10-11 mai), la Casa de Cultură a Studenţilor, are loc PR&AD Fair, un eveniment marca PRIME România. Pentru ca anul trecut ne-am ales de aici cu Maria, am decis să spunem prezent şi anul ăsta.

Aşa că suntem în plin proces de recrutare.  Căutam 2 interni creativi, amuzanţi, cu puţin simţ artistic, dar mult simţ al umorului şi care vor să petreacă cel puţin două săptămâni la noi în agenţie.

Dacă vă regăsiţi, măcar parţial, în descrierea de mai sus, vă aşteptăm la standul BORŢUN•OLTEANU să faceţi cea mai creativă scrisoare de intenţie folosindu-te de hârtie, reviste, foarfece, lipici, markere şi/sau pixuri. În funcţie de creaţiile voastre, vom decide cele două persoane care ne vor popula birourile.

Mai multe detalii despre  PR&AD Fair, aici.

Operaţiunea: bloggeri şi PR-işti pe plantaţia de cartofi PepsiCo

Anul acesta am înlocuit Vama Veche cu Târgu Secuiesc. Şi nu ne pare rău pentru că am aflat o mulţime de lucruri interesante despre procesul de plantare a cartofilor. Vorbim despre cartofii care urmează să devină chipsuri Lay’s, nu de orice fel de cartofi.

Aşadar, în weekend-ul în care toata lumea se îndrepta către litoral şi posta poze şi statusuri cu marea, noi (Mirel şi subsemnata) postam despre noua recoltă de cartofi.

Ne-au însoţit 11 bloggeri, curioşi să afle cum se desfăşoară procesul de plantare a recoltei de anul acesta pentru chips-urile Lay’s. Fiecare dintre cei prezenţi a primit câte o parcelă proprie la M&P Agro, una dintre cele 14 ferme colaboratoare PepsiCo.

Puteţi citi impresii despre weekend-ul petrecut la fermă la: Andrei Cismaru, Andreea Burlacu, Andreea Retea, Chinezu, Elena Cîrîc, Claudia Tocilă, Cristi Suţu, Andreea Stan şi  Auraş Mihai.

Poze direct de pe teren, pe pagina de Facebook.

P.S. Revenim cu updates de îndată ce ne înfloresc cartofii.