Agenţie de PR în cifre

BORTUN_OLTEANU_in_cifre_2011

Ciobez pentru tine, o campanie FishingtonPost împotriva ghinionului

FishingtonPost.ro a decis sa ia atitudine împotriva ghinioanelor care ne-au urmărit în 2011. Aşa că a lansat “Ciobez pentru tine”, o campanie al cărei obiectiv este să spargă tot ghinionul din 2011 şi să lase loc norocului pentru 2012.

Dacă şi pe voi v-a urmărit ghinionul anul acesta sau dacă pur şi simplu vreţi să aveţi parte de şi mai mult noroc, sunteţi aşteptaţi la Gala Anti-Ghinion, duminică, 18 decembrie, începând cu orele 15:00, la Planeta HamHam (str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164). Dacă nu puteţi ajunge la Gală, dar sunteţi curioşi să vedeţi cum decurge întregul proces de alungare a ghinionului, puteţi urmări transmisia live aici.

Pentru că vrem să ne asigurăm că veţi sparge ghinionul vostru şi nu pe al altcuiva, aduceţi cu voi sticle, pahare, farfurii, bibelouri şi orice altceva mai poate fi spart şi transformat în cioburi norocoase.

Până la Gală, te invităm să urmăresti update-uri despre campanie şi experimente legate de spargere pe www.fishingtonpost.ro, secţiunea “Ciobez pentru tine“.

Bonus: BTO este unul dintre susţinătorii campaniei: