Câştigătorii Internetics 2011

Later edit: iLeo a fost desemnată Agenţia Anului la Internetics 2011. Puteţi vedea lista completă a câştigătorilor aici.

Cele mai bune campanii din online-ul Românesc vor fi anunţate în seara aceasta, de la 19:30, la Opera Română, în cadrul Galei de premiere Internetics.

Lupta este strânsă – anul acesta 47 de agenţii se luptă pentru titlul de Agenţia Anului. Cele 232 de lucrări încrise în competiţie au fost jurizate în perioada 1-18 noiembrie.

Tot în această seară vom afla şi căştigătorul unui Samsung Galaxy Note, pus la bătaie în cadrul concursului Samsung People’s Voice.

Cei care nu pot ajunge la eveniment, pot urmări Gala online, pe www.internetics.ro, www.adevarul.ro şi www.b1.ro.

După festivitatea de premiere, URSUS pregăteşte înca o petrecere din seria URSUS Inspiations Nights, pentru a sărbători cele mai bune campanii online din 2011. Afterparty-ul de la 22:00, în Club Tribute.


 

 

 

Externalizăm concurs serios

Later edit: După hăhăielile de rigoare, a venit și decizia – cei trei câștigători care primesc câte o invitație dublă la Gala Internetics și un abonament pe 2012 la Institute, The Magazine sunt: Auraș Geambașu, Oana Subțirică și Alina Sandu. Felicitări! Curioșii pot citi înscrierile lor aici.

Acum vreo jumătate de an, pe ușa unuia dintre birouri a apărut un tabel în care erau notați cei care o făceau pe Mădălina Mezdrea să râdă: CLICK! 

Încet-încet, jocul s-a răspândit din biroul respectiv în toată agenția, dar cum la vremea aceea nu am pus o limită de timp și nu am stabilit un premiu, la un moment dat am pierdut șirul punctelor acumulate. Plus că Mădă a schimbat biroul și uite-așa am pierdut tabelul…

Însă am decis că trebuie să existe un câștigator în jocul acesta, așa că externalizăm procesul și organizăm concurs serios!** Prin urmare, cine vrea să o facă pe Mezdrea să râdă trebuie să trimită un banc prin intermediul formularului de mai jos. Punem la bătaie nu doar râsul epic al mai-sus-numitei, ci și trei abonamente pe 2012 la INSTITUTE, The Magazine, fiecare alături de o invitație dublă la Gala Internetics de marți, 29 noiembrie, de la Opera Națională București.

Aveți timp până la miezul nopții, duminica aceasta. Și nu uitați să citiți Regulamentul înainte de înscriere!

**Doar pentru cei peste 18 ani

Românii sunt deștepți și…

… știu advertising. Dovada campania ROM.

Chiar dacă nu te pasionează advertising-ul (sau ciocolata) probabil că te interesează cum se uită lumea la tine la recepția unui hotel din Londra sau Berlin. Și e foarte simplu să ajuți: intră pe Google (în orice limbă) și caută românii sunt inteligenți sau românii sunt oameni buni sau românii sunt [atribut pozitiv].

Hai România! – să facem bine măcar la internet, dacă la fotbal nu suntem în stare.

Partea digitală a lui BTO moderează offline

Am decis pe calea mailurilor, a Facebook și a YM că mâine seară mergem la eveniment cu discuții, powered by Samsung.

Adică la Internetics Hot Spot, la Madame Pogany, începând cu ora 19.00, unde se va discuta despre aplicații Android și imagine personală construită în online. Iar Bogdan moderează cea de-a doua parte a discuției.

La lista celor care vor vorbi au dat “attend”: Bobby Voicu, Mugur Pătrașcu, Dragoș Novac, Samsung, Petrom (panelul I), Cristina Bazavan, Bogdana Butnar, Cristian Manafu și Andreea Raicu (panelul al II-lea).

Așa că ne vedem acolo, nu?

 

 

Genuine.ro: distrugem urâtul de import

Avem o propunere. Sau am putea să-i spunem promoție cu distracție și câștig garantat. Fără tragere la sorți sau like-uri pe Facebook.

Așa că vă așteptăm azi și mâine în mansarda Cărturești, în intervalul 11.00 – 20.00, la a doua ediție Genuine.ro – expoziție de design 100% românesc, unde la fiecare produs cumpărat veți primi un alt produs urât de import pentru a-l distruge pe loc.

P.S.: Distruge urâtul din import cu frumosul românesc! este o atitudine și o provocare – marca BORȚUN•OLTEANU, Three și AloMoDa.

A început SoNoRo

O știți pe-aia cu „Son, someday you will make a girl very happy for a short period of time. Then she’ll leave you and be with new men who are ten times better than you could ever hope to be. These men are called musicians”? Iubitele celor trei muzicieni din Benjamin Schmid Trio (Benjamin Schmid – vioara, Stian Carstensen- acordeon și Georg Breinschmid – contrabas) o știu sigur. (aș pune smiley face, dar aș fi falsă :D )

Povestea e că aseară i-am văzut și ascultat la Jazz It, m-au făcut să-i aplaud așa cum n-am mai aplaudat de mult și, pe lângă replica „Doamne, cum sunt oamenii ăștia!” pe care au auzit-o toți prietenii mei atât ieri cât și azi :D , m-au mai lăsat cu un gând: „ce bine o fi să fii aşa special!”. Bine, cu două, după cum am scris și pe facebook: ”Benjamin Schmid  este pentru noi aproape Gilles Apap 2!”. Concertul lor a fost înregistrat de TVR Cultural (la fel ca toate concertele acestei ediții) și va fi difuzat în iarnă. Vă anunț ce și cum ;)

Și dacă fotografia de mai jos v-a făcut curioși, zic să aruncați un ochi  și pe contul de facebook al Festivalului :D

Iar pentru mai multe detalii, n-ar fi rău să consultați programul festivalului și comunicatul de presă ;)

Am organizat Campionatul de brioşe pentru Lurpak

Avantajul de a lucra într-o agenţie e că ai ocazia să îţi pui în practică, în cadrul diverselor evenimente, cele mai năstruşnice idei şi cele mai ascunse dorinţe. În momentul în care am primit brief-ul pentru Lurpak, am găsit momentul oportun de a îmi pune în practică calităţile culinare şi de a îmi satisface dorinţa arzătoare de dulciuri.

Am adunat câteva jurnaliste şi bloggeriţe, am primit ajutorul Violetei şi aşa a luat naştere Campionatul de brioşe Lurpak. Rezultatul final ne-a uimit pe toate şi mi-a întărit ideea că dacă foloseşti ingrediente de calitate, talentul mai puţin contează.

Untul Lurpak, cel mai vechi brand de unt din lume, îmbină perfect metodele de preparare tradiţionale daneze şi tehnologia modernă. Este ambalat direct de pe linia de fabricaţie şi astfel îşi păstrează intactă aroma deosebită şi culoarea galben pal. Culturile lactice selecţionate contribuie la păstrarea prospeţimii mult timp şi creează un conţinut de umiditate mai scăzut, facându-l excelent pentru gătit. Acesta este şi motivul pentru care un numar mare de bucătari celebri îl recomandă şi îl folosesc întotdeauna.

Mai multe fotografii, pe pagina noastră de facebook.

Vrei să lucrezi în publicitate?

Primul pas pe care trebuie să îl faci e să te înscrii la cursurile Şcolii ADC, singura şcoală de creaţie din România.

Mai ai timp până luni, 7 noiembrie, să intri pe site-ul şcolii, să rezolvi brief-ul de creaţie şi să demonstrezi cât de talentat şi de potrivit eşti pentru un job în publicitate.

În cadrul Şcolii ADC vei învăţa de la 8 dintre cei mai mari directori de creaţie: Adrian Preda (MRM Worldwide Bucureşti), Cătălin Dobre (McCann Erickson România), Dorian Pascuci (ADDV EuroRSCG), Octav Gheorghe (Gavrilă & Asociaţii), Răzvan Căpănescu (Publicis România), Sorin Trâncă (Friends Advertising), Ştefan Vasilachi (GMP Advertising) şi Valentin Suciu (Odyssey).

Dacă noi nu te-am convins că merită să te înscrii, poate te conving câţiva dintre absolvenţii ediţiilor anterioare: