Eroi pentru Jocurile Olimpice

De la mama am învăţat că trebuie să fac întotdeauna lucruri care îmi plac şi în care cred. N-am reuşit să-i urmez sfatul în totalitate, însă am cunoscut oameni pasionaţi care, atunci când vorbesc despre pasiunile lor, dau dovada de o forţă cutremurătoare. Aceştia sunt oamenii care mă conving de fiecare dată că trebuie încerc până reuşesc, iar norocul meu este ca ei mă înconjoară în fiecare zi.

Samsung a găsit, poate, cea mai potrivită denumire pentru oamenii acestia, eroi locali, şi ne invită să vorbim despre ei şi să le oferim ocazia de a-i răsplăti.  5 dintre ei se vor afla printre purtătorii Flăcarii Olimpice în cadrul Jocurilor Olimpice din Londra 2012. Îndemnul stă la baza campaniei dedicate Jocurilor Olimpice, eveniment al cărui partener oficial este Samsung.

Sunt sigură că fiecare dintre noi cunoaşte cel puţin un erou local căruia vrea să îi ofere şansa de a lua parte la cel mai mare spectacol al anului viitor.

Tot ce trebuie să faceţi este să intrati pe site-ul campaniei sau pe pagina oficială de Facebook şi să nominalizaţi o persoană care merită să fie unul dintre purtătorii Flăcării Olimpice.

Mai multe detalii despre campanie, în comunicatul de presă oficial. Îl puteţi citi aici.

Disclosure: BORŢUN•OLTEANU este agenţia de PR a Samsung România.

Avem echipă de rugby

După ce am făcut afaceri cu fotbal, ne-am gandit să ne extindem şi am trecut la rugby.

Da, de dragul jocului, ne-am făcut propria echipa de rugby. Pentru ca nu excelăm la capitolul sport, ne-am făcut echipa online, într-o aplicaţie special creată pentru susţinătorii rugby-ului.

În această perioadă are loc Cupa Mondială de Rugby 2011, în Noua Zeelandă. După 3 meciuri pierdute cu Scoţia, Argentina şi Anglia, Echipa Naţională de Rugby va juca mâine, 28 septembrie, de la 10:30, ora României, ultimul lor meci, împotriva Georgiei.

Echipa noastră virtuală arată susţinerea noastră faţă de Stejari. Puteţi intra şi voi într-o echipă din cele listate aici. Spre deosebire de noi, intraţi automat şi într-o comptetiţie din care puteţi câştiga unul din cele 116 premii puse la bătaie.

BORŢUN•OLTEANU este agenţia de PR a brandului Stejar.

O istorie a campaniilor de PR

Sursa: PR Daily

The Social Media Report Q3

Nielsen a lansat un nou raport despre social media. De data aceasta, focusul este pus pe tendinţele şi obiceiurile de consum ale utilizatorilor de reţele sociale.

Studiul se concentreaza pe SUA, însă au fost analizate şi pieţele din Australia, Franţa, Brazilia, Germania, Italia, Japonia, Spania,  Elveţia şi UK.

Câteva rezultate:

  • un sfert din timpul total petrecut online este dedicat reţelelor sociale şi blogurilor
  • Tumblr  devine, cu paşi rapizi, un jucător important – în ultimul an şi-a triplat numarul de utilizatori
  • 37% dintre utilizatori accesează reţelele de socializare de pe telefonul mobil
  • 53% dintre utilizatorii adulţi de retele sociale urmăresc branduri
  • majoritatea utilizatorilor de reţele sociale şi bloguri sunt femei

Puţeti citi raportul complet pe blogul Nielsen.