Prima aniversare

Pe scurt, 1 an în care:

- am schimbat terminaţiile mailurilor din [at]millcomm.ro în [at]bortunolteanu.ro
- a apărut primul post pe blog
- i-am cunoscut pe ASBIS, Canyon, Prestigio, Head & Shoulders, Ambient, CampingGrill.ro, Mihaela Glăvan, Ordinul Arhitecţilor din România
- ne-am despărțit de oameni dragi
- au venit oameni
- am mers la Bal
- am făcut lucruri mari pentru cei mici
- am susţinut fotbalul
- am mers la meciuri de rugby cu oameni de esență tare
- am fost zeițe
- am mers la evenimente
- am făcut evenimente

To be continued…

De ziua noastră am dat şi un comunicat de presă oficial. Îl puteţi citi aici.

Am avut artă, am avut potol

Joi am fost şi noi la prima ediţie Artă & Potol, alaturi de alte 850 de persoane care au venit să savureze câteva ore de proiecţii artistice la Grădina Verona.

Am dat si noi, alaturi de Headvertising, o mană de ajutor Fundatiei Eidos în realizarea proiectului. Artă & Potol e una din puţinele iniţiative de a încuraja şi sprijini tinerii artişti din România şi merită să fie aplaudată.

Am avut parte de proiecţii artistice care ne-au aratat ca fotografia e vie, poate mai vie ca niciodată. Au expus lucrări nume celebre de la noi şi din afară, printre care Alex Gâlmeanu, Nicolae Comănescu, Andrei Pungovschi, Marius Nemeş, Cosmin Bumbuţ, Petruţ Călinescu, Cornel Lazia, Roman Tolici, Cristian Movilă, Kitra Cahana, Q Sakamaki,  Antonin Kratochvil, UNHCR & Magnum şi mulţi alţii.

Seara s-a încheiat cum nu se poate mai bine, cu un concert Luiza Zan şi Jimmy Cerchez.

Noi n-am apucat sa gustam din faimoasele clătite ale maeştrilor francezi, dar le asteptam cu nerabdare urmatoarea ediţie.

Mai multe fotografii de la Arta & Potol gasiti aici.

 

 

Gala oamenilor buni

Trebuie să recunosc, când vine vorba de Gala Societăţii Civile, sunt o sensibilă.

În primul rând, pentru ca exact acum 3 ani am venit cu foarte mult entuziasm la Millenium să o ajut pe Flori să facă follow-up pentru Gală şi de atunci am rămas prin preajmă. E primul eveniment pentru care am lucrat şi datorită căruia am ajuns să cunosc toţi oamenii buni pe care îi ştiu acum.

În al doilea rând, pentru că este singura dată pe an când ne amintim ca se mai fac şi lucruri bune. Şi că sunt nişte oameni care le apreciază, le susţin şi le premiază.

Gala Societăţii Civile a ajuns anul acesta la cea de-a IX-a ediţie. Asta înseamnă ca binele e vechi, domnule! Şi dacă ne gândim că sunt 193 de proiecte înscrise anul acesta, înseamna că e şi mult.

Proiectele câştigătoare sunt anunţate pe 9 iunie, pe scena Operei Naţionale Bucureşti, începând cu 20:00.
Cei care doresc să ni se alăture sunt rugaţi să completeze un scurt formular.