BORŢUN•OLTEANU cauta PR-isti la SNSPA Internship Fair

În acest week-end, la Casa Universitarilor, are loc SNSPA Internship Fair. Pentru că avem două internship-uri de dat, ne-am gândit să ne şi distrăm puţin în timp ce facem asta. Aşadar, vă invităm pe toţi la o sesiune de lucru manual.

Regulile sunt simple: noi aducem recuzita (teancul mare de reviste care zace în dulapul de pe hol, foarfece, lipici, carioci), iar voi trebuie să faceţi cea mai creativă scrisoare de intenţie. Noi o scanăm, o punem pe pagina de Facebook BORŢUN•OLTEANU, iar cele 10 lucrări care primesc cele mai multe like-uri intră în shortlist-ul lui BTO. Doi dintre ei ne vor fi colegi în agenţie pentru două săptămâni.

Detalii despre programul târgului găsiţi aici http://snspainternshipfair.wordpress.com/ .

[New] PR Brief

Astăzi am vorbit la PR Forum. Prezentarea o găsiți mai jos. Subiectul e unul simplu. Probabil asta e și problema cu el: că pare foarte simplu.

Teoria: agenția de PR (dar și cea de advertising sau BTL sau interactive etc.) trăieste așa cum o lasă un mic document, numit brief. Brief-uri bune = proiecte frumoase = toata lumea happy. Brief-uri nasoale = proiecte îndoielnice = nimeni nu e happy.

La revedere, Ligia Adam.

Ligia pleacă. Detalii pe blogul ei. Pleacă numai fizic, pentru că va fi mereu parte din echipa noastră. (Cred că sunt puțin sentimental acum.) Am făcut proiecte frumoase împreună, ne-am certat și ne-am împăcat de mai multe ori. E unul dintre cei mai talentați oameni pe care i-am cunoscut, iar “La revedere!” din titlu nu este o formulă de politețe, ci o dorință.

Poză cu Ligia muncind la un eveniment pentru Samsung Galaxy S.
Nu avem poze, dar trebuie să mă credeti pe cuvânt că a muncit și la:

O nouă dimensiune în TV
Samsung Live Updates
Susține UNICEF

+ altele.

Multă baftă, Ligia.

Ne apucăm de afaceri cu fotbal

Weekendul asta am fost la Brasov, sa ii vedem pe bloggeri, pe terenul de fotbal, la #CanyonSportMeet. Bine, am fost si sponsori ai evenimentului, asa ca Sorina, Ioana si Madalina au fost un fel de Gigi Becali.

(Vă rog observați logo-ul nostru în partea dreaptă a tricoului uneia dintre echipele bucureștene. Care nu a câștigat. Dar nu e nimic nou – la fotbal echipele din București nu mai câștigă de ani de zile.)

Saptamana trecuta toata lumea vorbea numai despre „cel mai mare eveniment fotbalistic al blogosferei”. Initial, am crezut ca va fi numai un pretext de intalnire la o bere, dar s-a dovedit a fi o competitie serioasa.

Cele 8 echipe s-au luptat pentru castigarea cupei mai aspru ca la mondiale, cu strategii de joc si de intimidare a adversarilor, incurajari, batai pe umeri si accidentari. Spiritele post-competitie s-au calmat in Bricks, un pub din apropiere, unde s-a lasat cu un mini-campionat de wii.

Felicitari organizatorilor (Cezar, Pandutzu si Bogdan), sustinatorului din umbra (Chinezu), si echipei din Cluj, pentru castigarea cupei.

Mai multe impresii de la #CanyonSportMeet gasiti pe sportmeet.ro.

Poze de la eveniment, aici si pe blog-ul fotografului oficial, Asaftei Dragos.

PR-iști la Balul Arhitecților

Făcurăm și un bal. Pentru Ordinul Arhitecților din România, împreună cu verișorii de la Millenium.

Balului Arhitecţilor a avut loc la Casino-ul din Sinaia. Tema ediţiei din acest an a fost “Oraşul seamănă cu tine”, pentru că evenimentul și-a propus să sublinieze o problemă emblematică pentru starea oraşelor în care trăim: arhitectura spaţiului public.

Balul a fost precedat de o conferinţă, susţinută de: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu, Dumitru Borţun, Dan Perjovschi, Cristi Puiu, Ciprian Mihali şi Alexandru Bălăşescu.

Conceptul evenimentelor din acest an, “Oraşul seamănă cu tine”, a fost reflectat şi prin inaugurarea a trei instalaţii de arhitectură – “Forum +” , “Pavilionul 0” şi “Instalaţia cu obiecte nomade”, proiectate de studiourile de arhitectură studioBASAR, UNULAUNU şi SKBD.

Mai multe fotografii găsiți pe Facebook.

Echipa: Oana Dobre – Executive Managing Director, Andrei Găitănaru – PR Manager, Mădălina Mezdrea –  Account Manager,  Anca Croitoriu – Account Executive, Ştefan Petrescu – Director Proiect.

Planning

Dilbert.com

via Dilbert Comics