Ce treaba are rugby-ul cu teatrul?

Aceasta a fost intrebarea pe care mi-a adresat-o Adi de la Big Green Egg sambata, cand i-am spus ca mi-am intrerupt putin sederea la Alexandria (unde, daca n-ati aflat inca, am venit sa intaresc randurile gastii care organizeaza Festivalul National de Teatru Tanar Ideo Ideis) ca sa ii sustin, in calitate de reprezentant Stejar, pe rugbistii de la Cupa Triumf. Raspunsul, din punctul meu de vedere, e foarte simplu: ambele vorbesc despre pasiunea pe care o pui in lucrurile care te umplu de energie si despre oameni cu bun simt.

Imi place sa merg la rugby (atat la antrenamentele conduse de prietenul Lucian Lorin cat si la meciurile nationalei/ echipei Triumf s.a.) pentru ca de fiecare data cunosc cate un om deosebit, pentru ca invariabil cineva din jur spune ceva care imi intareste convingerea ca, in rugby, faiplay si team spirit nu sunt cuvinte folosite doar pentru PR si pentru ca reusesc sa ma imbunatatesc si pe mine, ca individ.

La teatru si, implicit, la Ideo Ideis merg tot pentru calitatea oamenilor pe care am norocul sa-i intalnesc acolo si pentru starea pe care mi-o induc ei si piesele de teatru la care am sansa de a participa. Sunt de trei ani in gasca lor, de aproape un an nu mai sunt un colaborator extern, ci un membru al echipei, si de vinerea trecuta ma uit la ei si-i admir pentru modul in care organizeaza acest proiect.

Asa ca daca vreti sa va umpleti de energie, ne vedem zilele astea la Alexandria, la Ideo Ideis, martea si joia la antrenamentele de rugby si la meciurile de rugby care se vor juca de acum inainte pe Arcul de Triumf. :)