Stejar Strong. Bere. De esenta tare.

Sau cum am strans in acelasi loc cel mai mare numar de barbati (in adevaratul inteles al cuvantului).

Simplu. :)

Am ales cel mai masculin context cu putinta (finalul IRB Nations Cup 2010 si al meciului in care Stejarii i-au invins pe italieni cu 27 la 22), am ancorat un cort in spatiul in care se antreneaza barbatii de esenta tare (Stadionul de la Arcul de Triumf), l-am decorat cu elemente inspirate din lumea rugby-ului si i-am invitat la eveniment pe toti jucatorii celor sase echipe nationale de rugby, veteranii acestui sport si barbatii de esenta tare din mai multe domenii: Radu Valahu, Ion Oncescu, Sorin Danescu de la Vita de Vie, Razvan si Mihnea de la Luna Amara, Les Elephants Bizarres – ei chiar joaca rugby in timpul liber. Nu se putea sa lipseasca prietenii nostri de la #rugbytweetmeet, alaturi de care cantam mereu la meciurile Stejarilor: Marius Matache, Adrian Ciubotaru, Lucian Marin, Toma Nicolau, Alex Ciuca, Mihai Pintilie, Vlad Dulea, David Pripas, Alexandru Tunaru, Andrei Basoc, Ionut Bunescu, Claudiu Petre, Sorin Grumazescu, Alex Mares si Ionut Iacob.

In total, peste 300 de barbati de esenta tare si surprinzator de multe fete la fel de puternice. Nu, nu ma refer la noi, ci la Anne-Marie Chelariu, Oana Bratila, Liliana Mercan si Anca Danila (de la Carturesti).

Am baut Stejar Strong (doar de-asta am dat petrecere), l-am aplaudat pe Sorin Socol, capitanul Stejarilor, in momentul in care a primit distinctia de cel mai bun jucator al turneului, (ma rog, unii, mai norocosi, au facut si poze cu el), ne-am jucat rugby tag sub indrumarea lui BTO si, cel mai important, toti cei prezenti la petrecere au fost invitati sa intre in Stejar Rugby Club, comunitatea barbatilor de esenta tare care respecta valorile rugby-ului.

Despre rugby tag, in particular, si despre petrecerea de relansare a berii Stejar Strong, in general, au mai scris Adrian Ciubotaru, Cezar Vasile, Alexandru Tunaru (aici si aici), Hoinaru, Toma Nicolau, Sorin Grumazescu, David Pripas, Vlad Dulea si Les Elephants Bizzares. Le multumim!

O zi in New York

Un film de Sam O’Hare, construit prin montarea a 35.000 de fotografii:

“… shot on a Nikon D3 (and one shot on a D80), as a series of stills. I used my Tamron 17-50mm f/2.8 and Sigma 50-150mm f/2.8 lenses for all of these shots. Most were shot at 4fps in DX crop mode, which is the fastest the D3 could continuously write out to the memory card. The boats had slower frame rates, and the night shots used exposures up to two seconds each. The camera actually has an automatic cut off after 130 shots, so for longer shots I counted each click and quickly released and re-pressed the shutter release after 130 to keep shooting.”

Si mai multe detalii in interviul de aici.

Logo cadou

Imprumutat de aici: 24 cool logos with hidden symbols

Mercedes-Benz. Sorry.

via Andrei Chirica – Blogul de Relatii Publice

Effie After Party Inspired by Ursus

Joi, 10 iunie, in Club Tribute [Calea Victoriei, nr. 118], dupa Gala, avem Effie After Party – Inspired by Ursus. Pentru intrare nu iti trebuie decat o carte de vizita. Ne vedem acolo, nu?

USP: “Vino la petrecere si ai sansa (poate singura) sa o cunosti pe Alexandra Lungeanu, fata cu markerul din afisul de mai jos.”

Online-ul, “arma favorita” a ONG-urilor

Gala Societatii Civile, cu sprijinul URSUS Breweries, a realizat in luna mai studiul “Starea sectorului neguvernamental”. Acesta ofera o imagine de ansamblu asupra starii sectorului non-profit, asupra problemelor sale, asupra relatiilor cu celelalte sectoare ale societatii si asupra relatiei cu mass-media.

Este un document care ar trebui citit de catre oricine incearca sa inteleaga sectorul non-profit din Romania. Am spicuit cateva date (cat sa va facem curiosi).

  • 19% dintre organizatii nu au un departament specializat în managementul de proiect
  • 31% dintre organizatii nu au un department de comunicare
  • 15% au avut un buget mai mare de 1.000.000 RON
  • 83% detin un website sau un blog

Varianta integrala a studiului poate fi citita (sau descarcata) pe site-ul Galei Societatii Civile.

Internetics Hot Spot #1

Diseara, la Clubul Prometheus, are loc prima intalnire din seria Internetics Hot Spot.  Se discuta despre strategie si inovatie in publishing-ul online, despre migratia publicatiilor offline in online si despre noile obiceiuri de consum si vanzari in media.

Intalnirile Internetics Hot Spot au aparut deorece Internetics, festival de marketing, branding si advertising online, incearca sa acopere si zonele conexe de interes, precum publishing si business online.

Primele 4 Intalniri Internetics Hot Spot au urmatoarele teme:
Strategie si inovatie in publishing-ul online
- iunie 2010
Eficienta in advertising-ul online
– septembrie 2010
Web-desig
n – noiembrie 2010
Comunitati online si social medi
a – februarie 2011.

Intalnirile Internetics Hot Spot vor pune la aceeasi masa stakeholderi ai industriei de publicitate, ai celei de online, dar si clienti ai acestora. Publicul provine din randul agentiilor web, antreprenorilor online, bloggerilor, publisherilor online, jurnalistilor. Fiecare editie va reuni 100 de persoane.

Au confirmat participarea la intalnirea de astazi:

Adina Vasilescu (New Media Publisher, Sanoma Hearst Romania)
Calin Fusu
(Director General, Neogen)
Calin Rotarus
(Managing Director, ARBOinteractive)
Orlando Nicoara
(General Manager, Apropo Media)
Dragos Novac
(CEO si Co-Fondator, Metropotam Group)
Victor Kapra
(ideas generator for the online industry at Kapra’s Ideas Boutique)
Cristi Parvan
(Managing Partner, Media Target Group)
Lee Wilkins
(Senior Manager, Online Marketing, Vodafone Romania)
Claudia Chirilescu
(Director General, Spoon Media)
Ionut Oprea
(Director Executiv, IAB Romania)
Laura Mihut
(Online Manager Romania, BitDefender)