Externalizăm concurs serios

Later edit: După hăhăielile de rigoare, a venit și decizia – cei trei câștigători care primesc câte o invitație dublă la Gala Internetics și un abonament pe 2012 la Institute, The Magazine sunt: Auraș Geambașu, Oana Subțirică și Alina Sandu. Felicitări! Curioșii pot citi înscrierile lor aici.

Acum vreo jumătate de an, pe ușa unuia dintre birouri a apărut un tabel în care erau notați cei care o făceau pe Mădălina Mezdrea să râdă: CLICK! 

Încet-încet, jocul s-a răspândit din biroul respectiv în toată agenția, dar cum la vremea aceea nu am pus o limită de timp și nu am stabilit un premiu, la un moment dat am pierdut șirul punctelor acumulate. Plus că Mădă a schimbat biroul și uite-așa am pierdut tabelul…

Însă am decis că trebuie să existe un câștigator în jocul acesta, așa că externalizăm procesul și organizăm concurs serios!** Prin urmare, cine vrea să o facă pe Mezdrea să râdă trebuie să trimită un banc prin intermediul formularului de mai jos. Punem la bătaie nu doar râsul epic al mai-sus-numitei, ci și trei abonamente pe 2012 la INSTITUTE, The Magazine, fiecare alături de o invitație dublă la Gala Internetics de marți, 29 noiembrie, de la Opera Națională București.

Aveți timp până la miezul nopții, duminica aceasta. Și nu uitați să citiți Regulamentul înainte de înscriere!

**Doar pentru cei peste 18 ani

  1. Si pe mine ma distreaza cum rade Mada. it was fun la Brasov :)

Lasă un comentariu

Dacă nu ai mai comentat până acum, primul tău comentariu va intra în moderare.