Am organizat Campionatul de brioşe pentru Lurpak

Avantajul de a lucra într-o agenţie e că ai ocazia să îţi pui în practică, în cadrul diverselor evenimente, cele mai năstruşnice idei şi cele mai ascunse dorinţe. În momentul în care am primit brief-ul pentru Lurpak, am găsit momentul oportun de a îmi pune în practică calităţile culinare şi de a îmi satisface dorinţa arzătoare de dulciuri.

Am adunat câteva jurnaliste şi bloggeriţe, am primit ajutorul Violetei şi aşa a luat naştere Campionatul de brioşe Lurpak. Rezultatul final ne-a uimit pe toate şi mi-a întărit ideea că dacă foloseşti ingrediente de calitate, talentul mai puţin contează.

Untul Lurpak, cel mai vechi brand de unt din lume, îmbină perfect metodele de preparare tradiţionale daneze şi tehnologia modernă. Este ambalat direct de pe linia de fabricaţie şi astfel îşi păstrează intactă aroma deosebită şi culoarea galben pal. Culturile lactice selecţionate contribuie la păstrarea prospeţimii mult timp şi creează un conţinut de umiditate mai scăzut, facându-l excelent pentru gătit. Acesta este şi motivul pentru care un numar mare de bucătari celebri îl recomandă şi îl folosesc întotdeauna.

Mai multe fotografii, pe pagina noastră de facebook.

Lasă un comentariu

Dacă nu ai mai comentat până acum, primul tău comentariu va intra în moderare.