Stejar – Habemus pub de rugby!

- Duminica dimineata. Ora 5:00 a.m.Vecinul din dreapta s-a hotarat sa sparga un zid. M-am trezit (ca, na, oamenii normali dorm la 5 dimineata) si m-am gandit sa ma duc la el, sa bat la usa si, imediat ce-mi raspunde, sa-i zic: “Domnule, cred ca dumneata nu stii ca eu ii stiu pe baietii care joaca rugby!”-

Stejar a lansat miercurea trecuta primul pub bucurestean 100% dedicat rugby-ului, La Scinteia (Ferdinand, nr 73).  Asadar, de acum inainte, si fanii rugby-ului vor avea un pub tematic in care sa se stranga si sa se uite la toate meciurile pe care nu le vor putea urmari din tribunele de pe stadion. Sa bem (intotdeauna responsabil) pentru asta, zic! :)

La petrecerea de lansare au venit barbati de esenta tare de la FRR, dl Steve McDowall (antrenorul nationalei, fost jucator All Blacks si, pentru cine nu stie, cel mai bun pilier din lume ;) ), Dan Dumbrava (Steaua), Florin Vlaicu (Steaua), Robert Catalin Dascalu (Steaua), Viorel Lucaci (Steaua), Valentin Ivan (Dinamo), Valentin Poparlan (Dinamo), prieteni de la Old Boys, Triumf, Steaua Amatori, jurnalisti de esenta tare, dl Chinezu siiiiii, bineinteles, o mare parte dintre colegii de flotari de la antrenamentele conduse de catre domnul Lucian Lorin de-a lungul verii. Daca vreti sa vedeti cum au descurs lucrurile, va invit sa intrati pe paginile de Facebook De Esenta Tare si La Scinteia. Am postat acolo fotografii de la petrecere.

Daca insa veti vrea sa vedeti pub-ul live si sa urmariti si-un meci fain alaturi de alti fani, va invit sa mergeti direct pe Ferdinand, 73.  Noi vom posta saptamanal pe Facebook programul meciurilor pe care le veti putea urmari acolo (avem o antena de esenta tare care ne permite sa vedem cele mai importante posturi tv sportive :D ).

- Nu m-am dus la el, sa-i bat la usa (sunt o doamna ;) ), dar ma gandesc serios sa-l invit sambata, la pub, sa vedem impreuna All Blacks vs. Anglia. Nu degeaba zicea Confucius „Tell me and I’ll forget. Show me and I may remember. Involve me and I’ll understand” :D -

Lasă un comentariu

Dacă nu ai mai comentat până acum, primul tău comentariu va intra în moderare.