UNICEF a lansat campania “Niciun copil invizibil!”

În filmele cu şi despre super eroi, una dintre cele mai apreciate super puteri este aceea de a fi invizibil.
Câţi dintre noi nu şi-au dorit să fie invizibili măcar o dată în viaţă?

UNICEF România nu are super puteri, dar a reuşit să vadă copiii invizibili. Cine sunt ei?

Sunt cei peste 70.000 de copii care au fost abandonaţi în grija statului. Sunt acei copii care nu au certificat de naştere sau buletin, care nu ştiu când să îşi serbeze ziua de naştere, nu au acces la îngrijiri medicale sau la educaţie, sunt predispuşi la abuz, neglijenţă sau exploatare şi pentru care nimeni nu face nimic pentru a-i ajuta. Nu sunt super eroi, nu au nicio super putere. Sunt copii nevăzuţi de societate.

De aceea UNICEF România e în căutare de prieteni, oameni cărora le pasă şi vor să dea o mână de ajutor.

Dacă vreţi să fiţi şi voi prienteni UNICEF, urmăriţi povestea acestor copii în cadrul emisiunii “Trezeşte România”, vineri, 13 iulie, de la 21:00, găzduită de Andreea Marin Bănică (ambassador al bunăvoinței pentru UNICEF România), la Realitatea TV.

Vă încurajăm să îmărtăşiţi şi voi povestea copiilor invizibili pe bloguri, twitter şi  facebook în timpul emisiunii – vineri, 13 iulie, 21:00 – 23:00.

Dacă doriţi să ajutaţi copii invizibili puteţi:

  • Trimite un SMS la 8848 în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone
  • Suna la 0900 900 230, apel în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr gratuit pus la dispoziție de Romtelecom
  • Dona în contul UNICEF la orice sucursală BRD-Groupe Société Générale (mentionând cod 09)

 

  1. Bonte Florin says:

    Buna seara si bine v-am gasit sunt un telespectator fidel al realitatii tv si am urmarit in cateva randuri emisiunea dumneavoastra Trezeste Romania si ma emotionat in mod special aceasta emisiune nici un copil invizibil.Vreau sa primesc un nr. de cont si toate datele pt a putea face o donatie. Va Multumesc!!

Lasă un comentariu

Dacă nu ai mai comentat până acum, primul tău comentariu va intra în moderare.