BTO nu e de acord: Kevin Spacey

BTO nu e de acord e un fel de mini-serie cu tot felul de drăcii, pasiuni, chestii care ne fac să zâmbim, să ne emoționăm etc. Pe care Bogdan nu le apreciază întotdeauna. Sau dacă se întâmplă să le aprobe, invocă motive total diferite de-ale noastre…

Ioana Plopeanu, pe recomandare. Ușor obsesivă:

Îmi place Kevin Spacey. Mult. Kevin Spacey în: Shrink, The Negotiator, Pay It Forward, American Beauty, K-PAX, Se7en, The Interrogation of Leo and Lisa.

Dar mai ales Kevin Spacey în The Life of David Gale. Și Kevin Spacey în The Usual Suspects.
Știu replici, știu reacții, știu priviri, aștept anumite secvențe cu zâmbetul pe buze, anticipând ceea ce deja știu că o să se întâmple.

În seara asta mă apuc de House of Cards. Știu că o să-mi ia mult să termin fiecare episod. Pentru ca o să apăs pause și rewind des. Poate puțin prea des. Dar deja e obsesie, deci am voie. Și știu că mai e cel puțin o persoană care-mi împărtășește admirația pentru el, așa că deocamdată nu e cazul să mă duc la Shrink cu problema mea.

Mi-aș dori ca Spacey să fie unchiul meu. Deși cred că după două luni de rudenie m-ar renega, agasat de nevoia mea de a-i pune o mulțime de întrebări, de curiozitatea excesivă pentru rolurile ciudate pe care le are în portofoliu. I-aș studia fiecare gest din viața reală, încercând să descopăr dacă a împrumutat ceva de la personajele lui sau dacă și-a donat din el pentru un personaj. Mi-ar plăcea să stau într-o duminică la cafea cu el și, într-o discuție total banală despre vreme, să descopăr o reacție sau o replică “Verbal” Kint. Sau să fie atât de gustoasă cafeaua, încât să-i văd privirea lui Prot, care tocmai a descoperit ceva nou.

De fiecare dată când revăd unul dintre filmele în care joacă, mă gândesc cum aș reacționa dacă aș avea ocazia să schimb câteva mailuri cu el (sunt modestă, nu visez la face 2 face-uri). Cred că aș fi cel mai fericit copil din lume.

Ziua mea e în octombrie. Domnule Spacey, îmi faceți o surpriză?

Lasă un comentariu

Dacă nu ai mai comentat până acum, primul tău comentariu va intra în moderare.