PR-iști la Balul Arhitecților

Făcurăm și un bal. Pentru Ordinul Arhitecților din România, împreună cu verișorii de la Millenium.

Balului Arhitecţilor a avut loc la Casino-ul din Sinaia. Tema ediţiei din acest an a fost “Oraşul seamănă cu tine”, pentru că evenimentul și-a propus să sublinieze o problemă emblematică pentru starea oraşelor în care trăim: arhitectura spaţiului public.

Balul a fost precedat de o conferinţă, susţinută de: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu, Dumitru Borţun, Dan Perjovschi, Cristi Puiu, Ciprian Mihali şi Alexandru Bălăşescu.

Conceptul evenimentelor din acest an, “Oraşul seamănă cu tine”, a fost reflectat şi prin inaugurarea a trei instalaţii de arhitectură – “Forum +” , “Pavilionul 0” şi “Instalaţia cu obiecte nomade”, proiectate de studiourile de arhitectură studioBASAR, UNULAUNU şi SKBD.

Mai multe fotografii găsiți pe Facebook.

Echipa: Oana Dobre – Executive Managing Director, Andrei Găitănaru – PR Manager, Mădălina Mezdrea –  Account Manager,  Anca Croitoriu – Account Executive, Ştefan Petrescu – Director Proiect.

  1. [...] oamenii confundă drumul dintre casă şi serviciu cu un coridor pe care nu au de ce să oprească? Unii  sunt de părere că am lăsat spaţiul public în custodia câinilor comunitari sau a politicienilor. Alţii [...]

Lasă un comentariu

Dacă nu ai mai comentat până acum, primul tău comentariu va intra în moderare.